Pedrinho: Konya'da mutluyum

Trendyol Süper Lig'in ilk 3 haftasında serbest vuruşlardan attığı 2 golle dikkat çeken Konyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Pedrinho, transfer sürecini ve Konya'daki yaşamını İHA'ya değerlendirdi.

Konyaspor, yaz transfer döneminde 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Pedrinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İlk lig maçında Kasımpaşa karşısında frikikten gol atan Pedrinho, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Bodrum FK'ya karşı da benzer bir başarı gösterdi.

Konya'da Olmak Kendisine Mutluluk Veriyor

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Pedrinho, Konya'ya gelmeden önce şehir hakkında pek bir bilgisi olmadığını ancak Guilherme ile yaptığı konuşmanın ardından bu projeye adım attığını belirtti. Brezilyalı futbolcu, "Konya'ya gelmekten çok mutluyum, Konya'yı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Konyaspor gibi bir takımda forma giymekten keyif alıyorum" dedi.

Takıma Katkı Sağlamak İstiyor

Pedrinho, Trendyol Süper Lig'in ilk 3 haftasında attığı 2 frikik golünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Konyaspor'a ve takımıza yardım etmek, burada olmak bana mutluluk veriyor. Burada pozitif bir etki yaratmak istiyorum. Antrenmanlarıma tüm hızıyla devam ediyorum ve gelecekte neler göstereceğimizi hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

Serbest Vuruşlarda Başarıya Devam Edecek

Pedrinho, serbest vuruşlardan goller atmaya devam edeceğini belirtti ve Brezilyalı futbolcular Neymar ve Ronaldo'yu örnek aldığını ifade etti.

Konya'nın Yemek Kültürü Hakkında Yorumlar

Konya mutfağını deneme fırsatı bulduğunu söyleyen Pedrinho, "Burada en çok sevdiğim yemek kebap ve etliekmek oldu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?