Portakal yüklü kamyona ‘ok’ gibi saplandı: Yolda kuyruk oluştu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, hafif ticari aracın portakal yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından D-400 Karayolu'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Burak E. D. yönetimindeki 07 LFE 42 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen Süleyman Tuna'nın kullandığı 07 AGA 118 plakalı portakal yüklü kamyona arkadan çarptı. Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolu'nda gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç kamyonun altına girdi ve vinç yardımıyla bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Yaralı ve Müdahale

Kazanın ardından hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Gökhan Nacak yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti.

Trafik Yoğunluğu ve Kurtarma Çalışmaları

Kaza sonrası, D-400 Karayolu'nun sağ şeridinin kapanması nedeniyle karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ambulanslar ve diğer acil durum araçları uzun süre sirenlerini çalarak yollarına devam etmeye çalıştı. Çarpmanın şiddetiyle kamyon üzerindeki portakal kasalarının bir kısmı kaldırıma ve yola düştü. Kamyon kasasında bulunan işçiler ise büyük bir şans eseri kazayı yaralanmadan atlattılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3 yaşında can vermişti: Müslüme’nin tahrip olan mezar taşları yenilendi
Seçil Erzan 4 ayrı dava ile yeniden hakim karşısında
Evden çıktı bir daha dönmedi: 16 yaşındaki Sebahat Bozkurt her yerde aranıyor
Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı
Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi