Red Bull Tryouts oyununda son haftaya giriliyor

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebildikleri oyun Red Bull Tryouts'ta son hafta heyecanı başlıyor.

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebildikleri oyun Red Bull Tryouts'ta son hafta heyecanı başlıyor. Hafıza, refleks ve odaklanma becerilerinin ölçüldüğü 3 ayrı bölümün yer aldığı oyun 5 haftada yüz binlerce kez oynandı.

Formula 1 pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanan oyun Red Bull Tryouts, Türkiye'deki motor sporları tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü. Yarış anına değil yarış öncesi hazırlık aşamasına dikkat çeken ve 3 aşamadan oluşan oyunu beş hafta boyunca yüz binlerce kez oynandı. Oyunda beşinci haftanın galibi Kerim Tonkas oldu. Oyunda 6 haftanın sonunda en yüksek puanı yapan kişi, Red Bull Ring deneyiminin sahibi olacak. Altı hafta boyunca haftanın birincisi olan isimler ise Red Bull Racing ürünleri kazanıyor.

Oyununun, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts adresinden oynanabildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İSS, İstanbul’un Gece Görüntüsünü Paylaştı
Telefonunda IPTV olanlar banka uygulamalarına erişemiyor
Şakası yok: Rusya'ya kafa tutan SİHA'dan nokta atışı
Casper Excalibur, NVIDIA'nın Yeni Ekran Kartlarıyla Şikayetleri Azaltmayı Hedefliyor
Tarladan posaya çayın karbon ayak izi çıkarıldı