Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 27 Eylül 2024 tarihinde Van’daki KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in 18 gün sonra cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Kabaiş’in bedeni, Van Gölü’nün Molla Kasım Köyü sahilinde ekipler tarafından bulundu.

Bakan Yerlikaya'dan Taziye Mesajı

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." Bu acı haberin ardından Rojin Kabaiş’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.

Kayıp Olayının Ardından Geniş Çaplı Arama Çalışmaları Başlatılmıştı

Rojin Kabaiş’in kaybolmasının ardından güvenlik güçleri, arama kurtarma ekipleri ve gönüllü vatandaşlar geniş çaplı bir arama çalışması başlatmıştı. 18 gün süren bu arama çalışmalarının sonunda, Kabaiş’in cansız bedeni Van Gölü kıyısında bulundu.

Diğer yandan Rojin Kabaiş'in geçtiğimiz günlerde eşarbı bulunmuştu. Genç kızın cansız bedeninin, eşarbının bulunduğu noktadan 20 kilometre uzaklıkta olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzaktan düğün, IBAN'dan takı devri başlıyor
Şakacı Abdullah Çelik, şakazedeleri ağlattı
Gasilhane'de Panik: Cenaze Yıkanırken Gözlerini Açtı
Türkiye’nin ıspanak deposunda hasat başladı
Bakanlık 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak