Samandağ'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Hatay'ın Samandağ ilçesi, bugün sabah saatlerinde bir depremle sarsıldı. Saat 07:15'te kaydedilen depremin büyüklüğü 4.0 (MW) olarak ölçüldü.

Depremin merkez üssü Samandağ'a yakın bir noktada, enlem 36.15 ve boylam 36.0386 koordinatlarında, yaklaşık 6.04 kilometre derinlikte meydana geldi.

Şiddeti nedeniyle bölgede kısa süreli panik yaşandığı bildirilirken, şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybıyla ilgili bilgi verilmedi.

Deprem, Samandağ ve çevre bölgelerdeki vatandaşlar arasında endişe ve tedirginlik yarattı. Yetkililer, depremin ardından olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu. Olayla ilgili detaylı inceleme ve değerlendirmeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Uzaklaştırma kararı biter bitmez kurşun yağdırdı
Ankara’da liseli kız öğrencilerden akran şiddeti: Diz çöktürüp özür dilettiler
Kaza sonrası yanan aracın sürücüsü 16 yaşında çıktı
DEAŞ terör örgütüne mensup 105 şüpheli yakalandı
19 Yaşındaki Anne ve 3 Yaşındaki Kızından 3 Gündür Haber Alınamıyor