Sanayide Korkunç Kaza: Tırların Arasında Sıkışan Yaya Ağır Yaralandı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde geri manevra yapan tır ile seyir halindeki başka bir tırın arasında sıkışan bir yaya ağır yaralandı. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada bir yaya ağır şekilde yaralandı. Horozluhan Mahallesi'nde Abidin Sokak ile Pehlivanlı Sokak kavşağında gerçekleşen olayda, geri manevra yapan bir tır ile seyir halindeki bir başka tır çarpıştı. Bu sırada sokakta yürüyen Ö.U. isimli yaya iki tır arasında sıkıştı.

Kazada Ağır Yaralanan Yaya Hastaneye Kaldırıldı

Görgü tanıklarının aktardığına göre, çevredeki vatandaşlar hızla müdahale ederek Ö.U.'yu araçların arasından kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak ağır yaralanan Ö.U.’yu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, iki tırın çarpıştığı ve bu esnada yayanın tırların arasında sıkıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle Ö.U.’nun kurtarıldığı görüntüler, olayın dehşetini gözler önüne serdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Karatay'da direkten düşen TEİAŞ işçisi hayatını kaybetti
Konya’da pazar yerinde pazarcılar birbirine girdi: 1 yaralı
Beyşehir'deki feci kazada otomobil de traktörde dağıldı: 1 ölü, 1 yaralı
Konya'da Tarihi Kur'an-ı Kerim Ele Geçirildi: 2 Kişi Gözaltına Alındı
Konya'da 291 Yeni Trafik Polisi Göreve Başladı