Selçuk Üniversitesi Mezunu Mine Nur, Birincilikle Bitirdiği Okulun Önünde Can Verdi

Konya'da meydana gelen kazada, 50 yaşındaki Mine Nur, birincilikle mezun olduğu Selçuk Üniversitesi önünde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'nde, Selçuk Üniversitesi'nin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Otogar yönünden Selçuk Üniversitesi'ne doğru ilerleyen H.Ö. idaresindeki 42 ACT 997 plakalı kamyon, yan yoldan çıkan 50 yaşındaki Mine Nur'un kullandığı 42 FV 721 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil sürücüsü Mine Nur olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayalini Kurduğu Üniversite Önünde Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından, Mine Nur'un hayat hikayesi yürekleri dağladı. 30 yıl önce üniversite sınavına giremeden evlenen ve iki çocuk annesi olan Nur, çocuklarını büyütürken farklı işlerde çalıştı. Yıllardır hayalini kurduğu üniversite eğitimi için tekrar sınava giren Mine Nur, Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünü kazandı. Geçtiğimiz yıl bölüm birincisi olarak mezun olan Nur, ne yazık ki birincilikle bitirdiği okulun önünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

30 Yıllık Hayal Trajik Bir Şekilde Son Buldu

Mine Nur, 30 yıl süren üniversite hayalini gerçekleştirip bölüm birincisi olarak mezun olduğu Selçuk Üniversitesi’nin önünde trajik bir kazada yaşamını yitirdi. Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya’da Avrupa Hareketlilik Haftası’na Özel Etkinlikler Başladı
Kültür Yolu Festivali'nin Konya ayağı başlıyor
Konya’da 19 Eylül Gaziler Günü Töreni ve Şehitlik Ziyareti
Meram'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti
Karapınar'da kalp krizi geçiren hasta, hava ambulansıyla Konya’ya getirildi