Selçuklu Belediyesi'nden Adrenalin Dolu Yenilik: Macera Kulesi ve Zipline Açıldı

Selçuklu Belediyesi, Kelebekler Vadisi Parkı'nda macera severler için yeni bir cazibe merkezi oluşturdu. Macera Kulesi ve zipline (kaytel) ile adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

Selçuklu Belediyesi'nin gözde mekanlarından biri olan Kelebekler Vadisi, bu yıl adrenalin tutkunlarını ağırlayacak yeni bir yapıya kavuştu. Kule, her yıl Mayıs ayında açılarak Ekim ayı sonuna kadar hizmet veriyor. Macera Kulesi, 12 yaş ve üzerindeki ziyaretçiler için çeşitli eğlenceli aktiviteler sunuyor.

Kulede yer alan 18 farklı denge parkuru, halat, ahşap ve ipte denge yürüyüşü gibi çeşitli zorluklarda tasarlandı. Ayrıca, özel eğitimli personel ve ekipmanlarla serbest atlayış ve tırmanma oyunları da mevcut. Tüm parkurlar, güvenlik tedbirleri ile donatılmış olup, zemini ise tam parça kauçuktan oluşuyor. Küçük çocuklar için ise özel olarak tasarlanmış ip parkuru ve 3 halat köprüsünden oluşan macera kompleksi bulunuyor.

Zipline ile Havadaki Adrenalin

Kelebekler Vadisi'nde bulunan Macera Kulesi, aynı zamanda Konya'nın ilk zipline (kaytel) sistemini de bünyesinde barındırıyor. 15 metre yüksekliğindeki kuleden, 250 metre uzaklıktaki alana gerçekleştirilen zipline aktivitesi, adrenalin severlere muhteşem bir uçuş deneyimi sunuyor. Ziyaretçiler, uçuş sırasında Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını izleyerek keyifli anlar yaşıyor.

Selçuklu Belediyesi'nin bu yeniliği, hem yerel halkı hem de ziyaretçileri için unutulmaz anılar biriktirecek bir eğlence alanı sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Düğünlere Sivil Polis Denetimi
Akşehir'de Feci Kaza! BİM Kamyonu ile Patpat Çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Konya’da Tramvay Kazası: Seferler Durduruldu
Kara kış geliyor! Meteorolojiden Konya'ya uyarı
Hastanede trafik kazası tatbikatı yapıldı