Selçuklu’da Hedef: Ulaşım Konforunu Artırmak

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, yürüttüğü yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları ile dış mahallelerin yol kalitesini ve ulaşım konforunu artırma hedefinde ilerliyor.

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tepekent ve Söğütözü Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Toplam uzunluğu 12 bin 500 metre olan yolun 2 bin 200 metrelik kısmı geçen yıl tamamlanmışken, bu yıl da 2 bin 300 metre alanda sıcak asfalt serimi yapıldı. Çalışmalar neticesinde, mülkiyet ve orman sınırları haricinde yol genişliği 8 metreye çıkarıldı. Tepekent-Söğütözü bağlantı yolundaki tamamlanan çalışmalar ile birlikte toplamda 24 bin ton imalat gerçekleştirilmiş olacak.

Selçuklu’da Hedef: Ulaşım Konforunu Artırmak

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "2024 yılı hizmet planlaması çerçevesinde dış mahallelerimizde yol ve ulaşım standardını yükseltmek için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Başkan Pekyatırmacı, ayrıca, "Dış mahallelerimizin altyapısını güçlendirmek ve hemşehrilerimizin yaşam konforuna katkı sağlamak için ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediyesi, merkez ve dış mahalle ayrımı gözetmeden fiziki belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Yoldan çıkıp ağaca çarptı, gerçek sonradan anlaşıldı
Akşehir'deki Tarihi Şifa Hamamı'nda Yangın Paniği: Kömür ve Odun Deposu Yandı
Gıda Lojistik Merkezi'nde her aşama kontrol altında
Konya'nın bir ilçesinin daha suyu arıtılacak
Karatay Belediyesi, Modern Yol Çalışmaları ile İlçenin Çehresini Değiştiriyor