Selim Evgi'nin "Savrulan Zaman" Filmi Antalya Altın Portakal’da Dünya Prömiyerini Yaptı

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Selim Evgi'nin yazıp yönettiği "Savrulan Zaman" filminin dünya prömiyeri gerçekleştirildi.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Selim Evgi’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Savrulan Zaman" filminin dünya prömiyerine ev sahipliği yaptı. Film, insan ilişkileri üzerinden modern çağın içsel çatışmalarını ele alıyor. Gösterim sonrası, yönetmen Selim Evgi ve oyuncu kadrosu izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Selim Evgi: "Üçleme Düşüncem Var"

Film gösterimi sonrasında konuşan Selim Evgi, senaryoyu kendi duygularından esinlenerek yazdığını belirtti. Evgi, filmi izleyicilere farklı yorumlara açık olacak şekilde bıraktığını ve "Savrulan Zaman"ın bir üçlemenin parçası olabileceğini söyledi. Yönetmen, "Bekarlık, evlilik ve belki de boşanma ya da yaşlılık temalarını işleyeceğim bir üçleme yapma düşüncem var" dedi.

Özge Gürel: "Film Hayatımı Yoluna Sokmamda Yardımcı Oldu"

Filmin başrol oyuncularından Özge Gürel, setin hayatında zor bir döneme denk geldiğini belirterek, "Bu film, hayatımı manevi anlamda toparlamamda bana yardımcı oldu" ifadelerini kullandı. Gürel, çekim sürecinin kendisine iyi geldiğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Takıntılar' Filmi Seyirciyle Buluştu
61. Altın Portakal Film Festivali: Antalya Film Forum'da Ödüller Sahiplerini Buldu
UNESCO Dünya Kültür Mirası Diyarbakır Surları’na Demir Korkuluk Takıldı
Kırım Ateş Topluluğu Seydişehir’de Sahne Alacak
Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde fotoğraf sergisi açıldı