Sinirlendikleri adamı çöp tenekesine attılar

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bir parkta uygunsuz hareketler sergileyen şahıs, gençlerin tepkisiyle karşılaştı. Uyarıları dikkate almayan şahıs, gençler tarafından çöp tenekesine atıldı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, parkta bir bankta oturan ve uygunsuz hareketlerde bulunan şahıs, çevredeki gençler tarafından uyarıldı. Ancak şahıs, yapılan uyarıları dikkate almadı ve davranışlarına devam etti.

Çöp Tenekesine Atıldı

Uyarıları umursamayan şahıs, gençlerin tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Gençler, park kenarındaki çöp tenekesini kullanarak şahsı cezalandırdı. Bu anlar, orada bulunanlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Polis Ekipleri Gözaltına Aldı

Olay sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otoyolların denetimi Jandarmaya devredildi
Güvenpark saldırısı davasında sanığa 5 bin 172 yıl hapis cezası
Fakülte inşaatında kaza: 5 metreden düştü
Oyuncak ayıcıktan uyuşturucu çıktı
Tarlasını sürüyordu, neye uğradığını şaşırdı