Sis görüntüsü nefes kesti

İstanbul genelinde 2 gündür yaşanan kar yağışı ardından birçok ilçede sis etkili oldu. Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde aniden bastıran sisin dron ile havadan nefes görüntüleri kaydedildi.

Kent genelinde 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde öğlen saatlerine doğru yerini sise bıraktı.

Trafikte zaman zaman görüş mesafesi de düşerken nefes kesen sis bulutları gökyüzünden dron ile havadan da görüntülendi. Binaların arasında kaybolan sis görüntüleri kartpostallık manzaralar oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kanser tedavisi gören oryantal Tanyeli hayatını kaybetti
Vergiye kızdılar: Belediyeye sebze ve meyveli protesto
Kayseri Büyükşehir'den gece operasyonu
Madencilerden Ankara'da maaş eylemi
İlk dalgada büyük zarar gören Akdeniz Bölgesi'ne ikinci dalga uyarısı