Skoru Halil Umut Meler belirledi

Sezonun en iyi maçlarından birini oynayan Konyaspor, Trabzonspor deplasmanından hakem Halil Umut Meler'in de katkılarıyla 3-2 mağlup ayrıldı. Konyaspor’da ikinci yarıda oyuna giren Umut Nayir’in kaçırdığı penaltı da, maçın kader anlarından biri oldu.

Süper Lig’in 7. hafta karşılaşmasında Konyaspor, Trabzonspor'a konuk oldu. 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen bordo-mavili ekip, 5 golün atıldığı heyecan dolu maçta Konyaspor’u 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ilk yarısında Trabzonspor’un baskılı oyunu dikkat çekerken, Konyaspor ise savunma ağırlıklı bir performans sergiledi. Trabzonspor'un golleriyle öne geçtiği maçta, Konyaspor’un 89. dakikada Keyta ile bulduğu gol farkı bire indirse de, maçtan başka gol sesi çıkmadı.

Maçın ilk kırılma anı

Maçın 20. dakikasında Pedrinho'nun vuruşu Eren Elmalı'nın eline çarptı. Bu anda Eren Elmalı, top yüzüne çarpmış gibi kendini yere attı. Maçın hakemi Halil Umut Meler pozisyonda sakatlık olduğu gerekçesiyle oyunu durdurdu.

Pozisyon sonrası VAR, hakemi uyarmadı. Konyaspor'un buz gibi penaltısını çalan Halil Umut Meler ve VAR hakemleri oyunun kırılma anına imza attı.

Umut Nayir Penaltı Kaçırdı

Konyaspor'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Umut Nayir, penaltı vuruşunda topu direğe nişanlayarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Bu an maçın kritik dönüm noktalarından biri olarak kaydedildi. Konyaspor, maçın son dakikalarında baskısını artırsa da mağlup olmaktan kurtulamadı.

Kramer İlk 11'de Şans Buldu

Karşılaşma öncesinde her iki takımın sahaya çıkacak 11’leri belli oldu. Konyaspor’da Kramer, ilk kez 11’de şans buldu. Takımların sahaya çıkan kadroları şu şekildeydi:

Konyaspor 11’i: Slowik, Nikola, Adil, Bazoer, Guilherme, Uğurcan, Jevtovic, Ndao, Pedrinho, Yusuf, Kramer.

Trabzonspor 11’i: Uğurcan Çakır, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Malheiro, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Bardhi, Nwakaeme, Vişça, Banza.

Konyaspor, 8. Haftada Eyüpspor ile Karşılaşacak

Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, bu zorlu deplasmanda kaybettikleri puanları telafi etmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Konyaspor'da Umut Nayir'e Kesik
Trabzonspor-Konyaspor Maçı Öncesi: Aşağı Tükür Sakal Yukarı Tükür Bıyık
Konyaspor, taktik çalıştı: Hedef 3 puan
Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor
Konyaspor'un Galatasaray'a Yaptığını Kimse Yapamadı