FETÖ Lideri Fethullah Gülen Öldü

Son Dakika Haberi: FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberi, örgüte yakın medya kaynakları tarafından duyuruldu. Gülen'in 20 Ekim'de hayatını kaybettiği açıklanırken, yeğeni de bu haberi doğruladı.

FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberi, örgüte yakın medya organı Herkül tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada, Gülen'in 20 Ekim 2024 tarihinde hayatını kaybettiği belirtildi. Gülen'in ölüm haberinin, örgüt içerisindeki geniş yankı uyandırması bekleniyor.

Yeğen Gülen Ölüm Haberini Doğruladı

Fethullah Gülen'in ölüm haberi, örgüt yanlısı medya organlarının yanı sıra, aile fertlerinden de doğrulandı. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla amcasının ölümünü teyit etti. Ebuseleme Gülen'in yaptığı paylaşım, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yorumlandı ve geniş yankı uyandırdı.

FETÖ'nün Geleceği Tartışılıyor

Fethullah Gülen’in ölüm haberinin ardından, FETÖ terör örgütünün bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Örgüt, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana çeşitli ülkelerde faaliyetlerini sürdürse de Gülen'in ölümüyle birlikte liderlik boşluğu yaşanabileceği öngörülüyor.

Fethullah Gülen'in son hali böyle görüntülenmişti

Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Fethullah Gülen öldü, kavga başladı
O İşin Aslı Ortaya Çıktı
Hatay’ın Mescid-i Aksa’sı mest ediyor
Gülen'in Vefatı Sonrası FETÖ'de Liderlik Yarışı ve Türkiye ile Barış İhtimali
Niğde, Sakarya, Kocaeli, Antalya... İhbar Yağıyor