Sosyal medyada canlı yayın yaparken kaza anını görüntüledi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ticari araç ile halk otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı, araçta bulunan yolcunun sosyal medyada canlı yayın yapması sayesinde kaydedildi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde, Burak Yüksel (19) idaresindeki 16 BHD 262 plakalı ticari araç, yola aniden çıkan bir halk otobüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç, park halindeki başka bir araca çarparak zor durabildi. Kazada, ticari araçta bulunan Burak Yüksel ve Gökhan Taş (20) hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza Anı Sosyal Medyada Canlı Yayındaydı

Kazanın gerçekleştiği anda ticari araçta yolcu konumunda bulunan Gökhan Taş, sosyal medyada canlı yayın yapıyordu. Canlı yayın sırasında yaşanan kaza, olayın şiddetini ve boyutlarını açıkça gözler önüne serdi. Ayrıca, kazanın başka bir aracın kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildiği öğrenildi.

Yaralıların Açıklamaları

Kazanın ardından açıklama yapan Burak Yüksel, "Arkadaşım ile kızlarla buluşmak için yola çıktık. Normal yolumuzda seyrederken bir anda önümüze çıkan halk otobüsü bize çarptı. Yayaya çarpmamak için manevra yapamadık ve kaza yaşandı," dedi.

Gökhan Taş ise, "Arkadaşımla sosyal medya üzerinde canlı yayın yapıyorduk. Süratimiz yüksek değildi. Ara sokaktan çıkan halk otobüsü bize çarptı. Yayaya çarpmamak için manevra yapmadık. Otobüs çarptıktan sonra park halindeki bir araca çarparak durabildik," şeklinde konuştu.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve nedenleri üzerinde çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı