Şule Yüksel Şenler Anaokulu'na Yeni Oyun Alanı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi'nin desteğiyle, Şule Yüksel Şenler Anaokulu'na fiziksel aktivite ve oyun alanı kazandırıldı.

Açılış törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Selçuklu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Önder, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve birçok okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Başkan Pekyatırmacı'dan Teşekkür Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, törende yaptığı konuşmada, “Buraya katkı sunan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, İlçe Müdürlüğümüze, Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlüklerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamın oluşmasında herkesin çok büyük emekleri ve katkıları var. Çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak anlamında okul öncesi öğretimin çok önemli olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitimde Birliktelik ve Başarı Vurgusu

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çocukların hareketli bir yaşamla tanışmalarının sağlıklı bir geleceğin inşası adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Yiğit, “Şule Yüksel Şenler Anaokulumuz bünyesinde Selçuklu Belediyemizin katkılarıyla hazırlanan fiziksel aktivite, hareket ve oyun alanı, geleceğimizin faydasına olacak her işte büyük bir birliktelik ve fedakarlık sergileyen Konya’nın güzel bir örneğidir” dedi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de çocukların sporla tanışmalarının önemine dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Oyun Alanının Açılışı Gerçekleşti

Konuşmaların ardından oyun alanının açılışı gerçekleştirildi. Bu yeni alan, çocukların sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunacak ve onların sosyalleşme süreçlerine destek sağlayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Önünde seyreden otomobile çarptı: 4 yaralı
Beyşehir’de Gübre ve Bitki Koruma Ürünleri Satan Bayilere Sıkı Denetim
Ceviz ağacından düşen şahıs Konya'ya sevk edildi: Durumu ciddi
Mikrodalga Fırın ve Airfryer Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli? Uzmanlar Uyarıyor!
MEVKA'nın Desteğiyle Kenevir Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi