Süper Lig'de yeni sezon 9 Ağustos'ta başlıyor

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi 11 Temmuz Perşembe günü Riva'da gerçekleştirilecek. TFF, fikstür çekiminin saat 14.00'te başlayacağını ve Süper Lig kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımıyla yapılacağını duyurdu.

Süper Lig'de yeni sezon, 9-10-11-12 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla start alacak. Futbolseverler, uzun bir aranın ardından yeniden heyecan dolu karşılaşmalara tanıklık edecek.

Fikstür Çekimi Riva'da Yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 2024-2025 sezonu fikstür çekiminin 11 Temmuz 2024 Perşembe günü Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi. Çekim saat 14.00'te başlayacak ve Süper Lig kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımıyla yapılacak.

Sezon Öncesi Hazırlıklar

Kulüpler, yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Transfer döneminde yapılan takviyeler ve antrenman kampları, takımların sezona en iyi şekilde başlaması için büyük önem taşıyor. Teknik direktörler ve oyuncular, zorlu maraton öncesi en iyi performansı sergilemek için yoğun bir tempoda çalışıyor.

Heyecanla Beklenen Fikstür Çekimi

Futbolseverler, fikstür çekimi ile birlikte takımlarının yeni sezondaki maç programını öğrenmeyi heyecanla bekliyor. Hangi takımların ilk hafta karşılaşacağı, derbi tarihlerinin ne zaman olacağı gibi soruların cevapları 11 Temmuz'da netlik kazanacak. Bu önemli organizasyon, futbol dünyasının gözlerinin Riva'ya çevrilmesine neden olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konya spor camiasının acı günü! Antrenör Mehmet Atıcı hayatını kaybetti
TSYD şube başkanlarından Oğuz Tongsir için ortak açıklama
Beşiktaş - Konyaspor maçının VAR’ı Mustafa İlker Coşkun
Konyaspor ile Beşiktaş 47. Kez Karşı Karşıya Geliyor
Kerem Aktürkoğlu’nun Filistin paylaşımını Portekiz basını manşete taşıdı