Sürat motoru ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Karaman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, çarpışan sürat motoru ve motosikletin sürücüleri yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Kaza, akşam saat 21.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde gerçekleşti. İ.T.K. yönetimindeki 70 ACC 151 plakalı sürat motoru ile İ.Ö. yönetimindeki 70 AB 587 plakalı motosiklet, aynı yönde seyir halindeyken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürat motoru orta refüje çarparak karşı şeride uçtu.

Yaralıların Durumu

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Her iki sürücü de yola savrularak yaralandı. Olay yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, yaralı sürücüler ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Kaza sonrası olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, benzin sızıntısı olan motosikletin çevresinde güvenlik önlemleri alarak sızıntıya müdahale etti. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Adnan Oktar'ın Örgüt Davasında Yeni Gelişme: Mahkeme Oktar'ın Getirilmesine Karar Verdi
Korkunç olay: Down sendromlu genç, 40 günlük bebeği camdan attı
Alkollü Sürücüden Polisi Kızdıran Sözler: Bu Ülkenin Kaç Paraya İhtiyacı Var?
Eşini darp etti, gözaltına alınınca olay çıkarttı
Aldığı yumruk darbesi komalık etti, yaşam mücadelesi veriyor