'Takıntılar' Filmi Altın Portakal'da Türkiye Galasını Yapıyor

Gişe ve gösterim rekorları kıran "Toc Toc" oyunundan uyarlanan "Takıntılar", 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde özel gösterimle seyircisiyle buluşuyor. Filmin yazarının katılımı ise etkinliğe ayrı bir renk katacak.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, özel gösterim programında "Toc Toc" oyunundan uyarlanan "Takıntılar" filmini ağırlayacak. Fransız yazar ve komedyen Laurent Baffie, film gösteriminin yanı sıra etkinlikte de yer alarak katılımcılarla buluşacak.

Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

"Takıntılar", obsesif kompulsif bozukluğu olan altı farklı kişinin, ünlü bir psikiyatrdan aldıkları randevunun çakışması ve doktorun ortalarda olmamasıyla gelişen komik ve ilginç olayları konu alıyor. Yunus Nihat Özcan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Çiçek Dilligil, Özge Özberk, Zafer Algöz, Seda Bakan, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Bora Akkaş gibi önemli isimler yer alıyor.

Festival Detayları

Filmin özel gösterimi, 8 Ekim Salı günü saat 21.15'te Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilecek. Gösterimin ardından izleyicilerle bir soru-cevap etkinliği de düzenlenecek. Laurent Baffie'nin metni, daha önce Arjantin ve Meksika'da 2 bin 500'den fazla gösterimle 1 buçuk milyondan fazla seyirciye ulaşmıştı.

Bu özel etkinlik, Türk sinemasının uluslararası başarılarına bir yenisini daha eklerken, "Takıntılar" filmiyle birlikte Altın Portakal Film Festivali'nin zengin programına önemli bir katkı sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Bin 800 Yıl Sonra Kestros Çeşmesi Yeniden Suya Kavuştu
Somuncu Baba Hazretleri, Vefatının 612. Yılında Aksaray'da Anılıyor
Yerli komedi filmi C Takımı 2'nin afişi yayınlandı
Ukraynalı Kadın Ressamların Gözünden Alanya
Niğdeli Ressam Yasemin Soydan'dan görülmemiş sanat