Tek teker şov hastanede bitti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan bir sürücü, motosikletiyle park halindeki araca çarptı.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Tunay Kerim S. yönetimindeki 07 BNT 499 plakalı motosiklet, seyir halindeyken kontrolünü kaybederek kaldırımda park halinde bulunan 07 L 2600 plakalı ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Tunay Kerim S. ve arkadaşı Ferhat A. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kazanın yaşandığı anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, çiçek yüklenen kamyonete çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor. Ayrıca kazadan hemen sonra yaralılardan birinin ayağa kalkarak motosikleti olay yerinden uzaklaştırması dikkat çekti.

10 Gün Sonra Ehliyetini Geri Alacaktı

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Tunay Kerim S.'nin yapılan kontrolünde 107 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ehliyetinin daha önce alkollü araç kullanmaktan 6 aylığına alındığı ve cezasının bitmesine 10 gün kaldığı öğrenildi. Ancak, sürücü kazanın ardından bir dizi trafik ihlali nedeniyle toplam 42 bin 914 TL para cezasına çarptırıldı. Ehliyetsiz motosiklet kullanmak, 2'nci kez alkollü araç kullanmak, katlanır plaka takmak, 100 ceza puanını doldurmak, kaldırıma çıkmak, kask takmamak ve motosiklette ayna bulundurmamak gibi ihlaller cezalar arasında yer aldı.

Ehliyetine 2 Yıl 2 Ay Daha El Konuldu

Sürücü Tunay Kerim S.'nin ehliyetine, 2'nci kez alkollü araç kullanmaktan dolayı 2 yıl, 100 ceza puanını doldurmaktan dolayı ise 2 ay olmak üzere toplamda 2 yıl 2 ay daha el konuldu. Motosiklet ise bağlanarak yediemin otoparkına çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya yolundaki otobüs kazasından acı haber geldi
Sınıfta fenalaştı, hastanede hayatını kaybetti
Adnan Oktar’ın Duruşması Ertelendi: Cezaevinde Örgütsel Faaliyet İddiası
Bilgisayar oyunundan etkilendi, 3 kişiyi bıçakladı
Diyarbakır Valisi'nden Narin Güran cinayeti için sabır çağrısı