THY, Washington-İstanbul seferlerini artırdı

Türk Hava Yollarının (THY), Washington-İstanbul seferlerini artırarak frekans sayısını haftalık 10'a yükselttiği bildirildi- İlave uçuşlar pazar, salı ve perşembe günleri yapılacak

WASHINGTON (AA) - Türkiye'nin uluslararası markalarından Türk Hava Yollarının (THY), Washington-İstanbul seferlerini artırarak frekans sayısını haftalık 10'a yükselttiği bildirildi.

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bugüne kadar ABD'nin başkenti Washington DC'den İstanbul'a haftalık 7 olan frekans sayısı, yeni 3 uçuşun daha eklenmesiyle 10'a yükseltildi.

Washington DC-İstanbul yönlü yeni uçuşların pazar, salı ve perşembe günleri öğlen 12:40'ta yapılacağı belirtildi. Diğer uçuşlar ise haftanın her günü 23:05'te gerçekleştiriliyor.

Yeni uçuşların haftalık yolcu kapasitesine yüzde 43 katkı sağlayacağı ifade edilen açıklamada, son birkaç yıldır başkent Washington DC'den Türkiye'ye uçuş talebinin önemli ölçüde arttığı kaydedildi.

THY'nin Washington DC operasyonları, 2010 yılının kasım yılından bu yana Uluslararası Dulles Havalimanı'ndan gerçekleştiriliyor.

AA

Gündem Haberleri

Türkiye'de Kuzey Işıkları Görüldü: TUA'dan Jeomanyetik Fırtına Açıklaması
Öfkelenen sendika temsilcisi balyozla müdür odasına girdi
Konya'da lahmacun bu fiyatın altında satılıyorsa 'lahmacun değildir'
TÜVTÜRK'e Gidince Sormayın! Artık Verilmiyor
Lübnan’dan tahliye tamamlandı