Tırın çarptığı 19 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırın çarptığı 19 yaşındaki motokurye Baran Çevik yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ankara’nın Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Nasrettin Hoca Bulvarı üzerinde gerçekleşen kazada, bir dönercide motokurye olarak çalışan Baran Çevik (19), kullandığı 06 EIB 211 plakalı motosikletle Polatlı Sanayi Sitesi'ne doğru ilerlerken hayatını kaybetti. Eskişehir yönünden gelen 06 BOA 017 plakalı tırın çarpması sonucu meydana gelen kaza, çevrede büyük üzüntü yarattı.

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Hayatını Kaybettiğini Belirledi

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde motosiklet sürücüsü Baran Çevik’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Tır sürücüsü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailesi ve Arkadaşları Sinir Krizi Geçirdi

Kazanın ardından haberi alan Baran Çevik'in ailesi ve arkadaşları olay yerine gelerek büyük bir şok yaşadı. Acı haberin ardından sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Polatlı’da büyük üzüntüye neden olan kazanın soruşturması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Oğlu köpek saldırısına uğrayan anneden hayvanseverlere tepki
Uyuşturucu can aldı: 26 yaşındaki Neslişah Şentürk ölü bulundu
Sokak Köpeği, Başını Okşayan Çocuğa Saldırdı
10 yıldır aranıyordu, okey oynarken yakalandı
Durakta uyuyakalınca tüm parası çalındı