TOGG'un T10F Sedan Modeli Göz Doldurdu

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un sedan modeli T10F, Adana'da düzenlenen TEKNOFEST 2024'te ilk kez sergilendi.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Adana'da gerçekleştirilen TEKNOFEST 2024'te sedan modeli T10F'i ilk kez tanıttı. T10F, C segmentindeki akıllı araçlar arasında dikkat çekerken, vatandaşlardan tam not aldı. Özellikle gözyaşlarını tutamayan izleyiciler, yerli otomobile olan ilgilerini duygusal bir şekilde ifade etti.

T10F'in Teknik Özellikleri ve Performansı

TOGG'un yeni modeli T10F, üç farklı teknik yapı ve iki farklı donanım seçeneği ile pazara sunulacak. RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonları ile kullanıcıların ihtiyaçlarına göre seçenekler sunuluyor. T10F’in çift motorlu AWD versiyonu, 0-100 km/s hızlanmasını 4,6 saniyede gerçekleştirirken, menzil kapasitesi 530 kilometreye kadar çıkıyor.

Vatandaşlardan Duygusal Tepkiler

Yerli otomobilin tanıtımında duygusal anlar yaşandı. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni model hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Topal, "Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım ve memnunum. Türk malı olduğu için tercih ettim. Geçmişte araba alabilmek için uzun süre beklemek zorunda kaldık. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel" şeklinde duygularını ifade etti.

T10F'in Pazar Lansmanı

TOGG T10F'in, 2025 yılı içerisinde önce Türkiye'de, ardından Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Yerli otomobilin üretimi ve teknolojisi, Türk sanayisinin önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor. TOGG'un T10F modeli, yerli otomobil projesinin başarısını simgelerken, kullanıcıların yüzlerinde gülümsemelere yol açıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Dünya Robot Olimpiyatı 2024 Türkiye Uluslararası Finali İçin Geri Sayım Başladı
Türk Yıldızları TEKNOFEST'te nefes kesti
Çocukları Dijital Bağımlılıktan Sporla Uzaklaştırıyorlar
Elektrikli Araç Kullanıcılarına Şarjsepeti Uygulaması
Google'dan Microsoft'a Rekabet Şikayeti