TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor

TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin fikri ve sınai mülkiyet hakları hakkında bilgi verirken, yeni model T10F'in çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, TOGG’un Gemlik'teki fabrikasını ziyaret ederek, TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş’tan detaylı bir brifing aldı. Ziyarette, Karakaş, TOGG'un fikri ve sınai mülkiyet haklarının yüzde 100’üne sahip olduklarını ve yerlilik konusunda önemli bir aşamaya geldiklerini ifade etti. Ayrıca, yeni model T10F için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

TOGG'un Kuruluş Hikayesi ve Hedefleri

Ziyaret sırasında, Karakaş, BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışarak, TOGG'un kuruluş hikayesi ve hedefleri hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Karakaş, TOGG’un “Otomobilden fazlası” vizyonuyla yola çıktığını ve dünya ile rekabet edebilen bir teknoloji firması oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. “Yeniliğe Yolculuk” mottosuyla hareket ettiklerini vurgulayan Karakaş, otomobil teknolojisinin gelecekte cep telefonlarının başına gelen gelişmelere benzer bir dönüşüm geçireceğini ifade etti.

Yerli Üretim ve Yeni Model T10F

Karakaş, TOGG’un hissedar yapısının doğal bir ekosistem oluşturduğunu ve TOGG’un fikri ve sınai mülkiyet haklarının tamamen kendilerine ait olduğunu belirtti. Yerli üretim konusunda önemli bir noktaya geldiklerini ve yeni model T10F’in geliştirme sürecinin sürdüğünü duyurdu. BUSİAD Yönetim Kurulu’nun sorularını da yanıtlayan Karakaş, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar’a Derviş Fincan Seti hediye etti.

Fabrika Gezisi ve Araç Testi

BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, TOGG'un Gemlik'teki fabrikasını gezdi ve T10X araçlarını test etme fırsatı buldu. Bu ziyaret, TOGG’un yerli üretim kapasitesini ve teknoloji seviyesini daha yakından görme imkanı sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kripto Piyasasında Son Gelişmelerin Analizi
İlk Toros Fıstığı Hasadı Yapıldı
Konya'nın 2023 Vergi Rekortmenleri Açıklandı: İşte Ekonomiye Katkı Sağlayan Firmalar
Yemeksepeti, 2024'te de 'Türkiye'nin En Sevdiği Marka' Seçildi
Gayrimenkulde Gerçek Değer Dönemi: Şeffaflık Artıyor