TOKİ Konya'da 24 ay vadeyle 36 bin liraya arsa satacak

Konya'da 6 arsa, Türkiye genelinde ise yüzlerce arsa satışa çıkarıldı! 24 ay vadeli ve avantajlı ödeme koşullarıyla hayalinizdeki arsayı kaçırmayın!

TOKİ, Konya'da 6 arsayı satışa sunuyor. Ereğli, Kadınhanı ve Karapınar ilçelerindeki bu arsalar, 56 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. Konya'daki arsalar için ihale tarihi 10 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Türkiye Geneline Yayılan Arsa Kampanyası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye'nin 53 ilinde toplam 865 arsayı satışa çıkardı. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerden, daha küçük ilçelere kadar birçok farklı lokasyonda bulunan bu arsalar, hem yatırımcılar hem de kendi evini yapmak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Avantajlı Ödeme Koşullarıyla Arsa Sahibi Olun!

Arsaların satışında oldukça avantajlı ödeme koşulları uygulanıyor. Arsaların %25'i peşinat olarak ödenirken, kalan tutar 24 ay vade ile ödenebiliyor. Ayrıca, peşin ödemelerde ek indirimlerden yararlanmak mümkün.

Açık Artırmayla En Uygun Fiyata Arsa Satın Alın!

Arsalar, 10-11-12 Eylül tarihlerinde yapılacak açık artırmalar ile satılacak. Bu sayede, en uygun fiyata arsa sahibi olma imkanı bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Ali Erkan Kavaklı'dan Başarı ve Mutluluk Üzerine Konferans
Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı
Beyşehir’de kaza: Çarptığı tırın altında sürüklendi