TOKİ'nin indirim kampanyası başladı: Son başvuru 18 Ekim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ, geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Kampanya, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

TOKİ, yoğun talep üzerine başlattığı yüzde 25 indirim kampanyası ile borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında başvurularını yaparak indirim fırsatından faydalanabilecek.

Kısmi Ödeme İmkanı

Bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandaşlar da kampanyadan yararlanabilir. Bu durumda, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla yapılacak peşin ödemelerde, yüzde 25 indirim kampanyasından kısmi olarak faydalanma imkanı sunulmaktadır.

Başvuru Tarihleri

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunabilir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında indirim uygulanmayacaktır.

Yararlanma Şartları

İndirimden faydalanmak için, projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla borç kapatma taksitlerini ödemiş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması da şarttır. Kampanyadan, geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan alıcılar yararlanabilir.

Konut Kredisi Kullanma İmkanı

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilirler. Bu sayede, konut alıcıları hem indirim fırsatından yararlanma hem de uygun finansman seçeneklerinden faydalanma imkanına sahip olacaktır.

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi ve başvuru için TOKİ’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bursa'daki uçak kazası böyle oldu
Halen En Sevilen O!
Jeotermal Isı Pompaları: Türkiye'nin Enerji Geleceği
Atama kararları Resmi Gazete’de: 6 üniversiteye rektör atandı
Pistten çıkan AJet uçağı ile ilgili açıklama