TOKİ'nin Yüzde 25 İndirim Kampanyasıyla 22 Bin Kişi Tapu Aldı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında uyguladığı yüzde 25 indirim kampanyasıyla 22 bin 871 vatandaşı ev sahibi yaptı.

TOKİ, 23 Eylül 2024 tarihinde başlattığı "Yüzde 25 İndirim" kampanyasının sonuçlarını açıkladı. Bu kampanya, 30 Haziran 2023 tarihine kadar satışları gerçekleştirilen konut ve iş yerlerini kapsadı. Kampanya, 18 Ekim 2024 tarihine kadar devam etti.

Yapılan açıklamalara göre, kampanyadan yararlanan 20 bin 871 kişi, borç bakiyesinin tamamını kapatarak tapularını aldı. Ayrıca, 1,316 kişi kısmi ödeme ile indirim fırsatından yararlanarak borcunu kapattı. Toplamda, kampanyadan 22 bin 187 konut ve işyeri alıcısı faydalandı.

Vatandaşların İlgisi

Kampanyaya katılan vatandaşların yüzde 96.08'i borçlarını kendi birikimleri ile kapatmayı tercih etti. Bu oran, TOKİ'nin sunduğu indirim fırsatının ne denli ilgi gördüğünü ve ekonomik koşullara rağmen vatandaşların ev sahibi olma konusundaki kararlılığını göstermektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Başkan Öztürk’ten genç işsizliğine karşı saatlik çalışma önerisi
Araç Sahiplerine Müjde: Akaryakıta İndirim Geliyor!
Gram Altın 3 Bin Lirayı Aştı! Orta Doğu'daki Gerilim ve ABD Seçimleri Fiyatları Etkiliyor
Muzun başkenti Anamur'da hasat başladı
Tarlada 2 lira, pazarda 10 lira