Torunlarıyla Motosikletle Giden Dede Silahlı Saldırıya Uğradı: O Anlar Kamerada

Mersin'in Toroslar ilçesinde, torunlarını motosikletle taşıyan 56 yaşındaki Salih Şahin, motosikletli bir şahıs tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesi Alsancak Mahallesi Efrenk Kordonu Caddesi'nde meydana gelen olayda, 56 yaşındaki Salih Şahin, iki torunuyla birlikte motosikletle seyir halindeyken motosikletli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Dehşet Anları

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, motosikletli saldırganın Salih Şahin'e tabancayla ateş ettiği ve Şahin'in motosikletle birlikte yere düştüğü görülüyor. Küçük yaştaki torunları, olayın şokuyla yan taraftaki bir eve sığındı.

Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan Salih Şahin'i ambulansla Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Şahin'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis Şüpheliyi Arıyor

Olayın ardından motosikletli saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3 yaşında can vermişti: Müslüme’nin tahrip olan mezar taşları yenilendi
Seçil Erzan 4 ayrı dava ile yeniden hakim karşısında
Evden çıktı bir daha dönmedi: 16 yaşındaki Sebahat Bozkurt her yerde aranıyor
Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı
Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi