Traktörüyle tarlasına Funda Arar yazan çiftçi amacına ulaştı

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, büyük hayranlık duyduğu Funda Arar’ın ismini traktörle tarlasına yazdı. Sosyal medyada viral olan görüntülerin ardından Şahin, hayranı olduğu sanatçıyla bir araya gelme fırsatı buldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, yaklaşık 10 yıl önce bir Funda Arar konserine katıldıktan sonra sanatçıya büyük bir hayranlık duymaya başladı. Bu süre zarfında birkaç kez fotoğraf çektirme şansı bulan Şahin, en son Arar’a olan sevgisini farklı bir şekilde ifade etti. Traktörle tarlasını süren genç çiftçi, Funda Arar’ın adını tarlaya yazdı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü ve viral oldu.

"Atakan'ın Sayesinde Viral Olduk"

Viral görüntüler sonrası Funda Arar, hayranı Atakan Şahin ile buluşarak teşekkür etti. Sanatçı, çekilen bir video ile Şahin'e şu sözlerle teşekkür etti: “Atakan ile nihayet birlikteyiz. Sağ olsun bütün konserlerimize geliyor. Tüm Serik halkına selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum. Sosyal medyada Atakan'ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun. Sosyal medyayı açtım, bir sürü mesajla karşılaştım. Şahaneydi, çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu.”

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Atakan Şahin’in bu sıra dışı jesti, hem magazin dünyasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Funda Arar hayranının bu davranışı, sanatçıya olan bağlılığını gösterirken, sosyal medya kullanıcıları tarafından da beğeni topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Muhteşem Konserlerle Başladı
Bu Hafta Sinemalarda: 5’i Yerli 12 Yeni Film Vizyona Giriyor
Hababam Sınıfı Müzesi Yenilenen Yüzüyle Ziyarete Açıldı
Öğrenci Filmleri Altın Portakal İçin Yarışacak
Ünlü şef Akira Back Türkiye’de