Turkcell 30. Yılını Büyük Çekiliş Kampanyasıyla Kutluyor

Turkcell, 30. yılına özel başlattığı büyük çekiliş kampanyasıyla müşterilerine Togg, motosiklet, oyun konsolu gibi birbirinden değerli ödüller sunuyor.

Turkcell, 30. kuruluş yıl dönümünü müşterileriyle birlikte kutlamak amacıyla başlattığı büyük çekiliş kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanyaya katılanları birbirinden değerli ödüller bekliyor. Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre; kampanya kapsamında 3 adet Togg, 5 motosiklet, 3 telefon, 30 oyun konsolu, 30 elektrikli scooter, 200 akıllı tablet ve 30 oyun bilgisayarı gibi ödüller sahiplerini bulacak.

Çekilişe Katılım Detayları

Çekilişe katılmak isteyen Turkcell müşterileri, en yakın Turkcell mağazasına giderek, kampanya katılım ekranında ad-soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurarak katılım sağlayabiliyor. Başvurular, 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek ve her gün yeni bir çekiliş hakkı sunulacak.

Kadri Özdal: "Müşterilerimizle Birlikte Kutluyoruz"

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın yoğun ilgi görmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: "Turkcell olarak, 30 yıllık başarı dolu yolculuğumuzu müşterilerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı yılda müşterilerimize teşekkür etmek ve yeni müşterilerimizi de ailemize katmak amacıyla düzenlediğimiz çekiliş kampanyası büyük ilgi gördü. 15 Aralık’a kadar tüm Turkcell müşterilerini, bu heyecana ortak olmaya ve büyük çekilişimize katılmaya davet ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Mercedes-Benz V-Serisi Yenilenen Tasarımıyla Türkiye'de Satışa Sunuldu
Savunma sanayii fonu teklifi görüşmeleri ertelendi
Konya’daki kooperatiflere proje başvurusu çağrısı
Bakan Şimşek: Caydırıcılık Gücümüzü Artırmak Dışında Seçeneğimiz Yok
Konya Sanayi Odası 7. OSEG Konferansı’na Ev Sahipliği Yaptı