XC Open 2024 Türkiye Mesafe Eğitim Yarışması Karapınar’da Başladı

Konya'nın Karapınar ilçesinde Göktepe'de düzenlenen XC Open 2024 Türkiye Mesafe Eğitim Yarışması, yamaç paraşütü tutkunlarını bir araya getirdi. Yarışma, bölgenin tanıtımına ve sporun gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

Konya'nın Karapınar ilçesinde bu yılki XC Open 2024 Türkiye Mesafe Eğitim Yarışması başladı. Yarışma, Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk ve Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ın destekleriyle Göktepe'de gerçekleştiriliyor. Bölgenin tanıtımı ve yamaç paraşütü sporunun gelişimi açısından büyük öneme sahip olan bu etkinlik, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Asbaşkanı Abdullah Kahraman tarafından da vurgulandı.

Gökyüzünde Türk Bayrağı Açıldı

Yarışma öncesinde, KARDO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ulutaş, Kuzey Irak Pençe Kaplan Harekat bölgesinde şehit düşen Uzman Çavuş Cebrail Acar ve tüm şehitler anısına gökyüzünde dev bir Türk bayrağı açtı. Bu anlamlı anma, yarışmanın başlangıç noktasında gerçekleştirildi.

Yarışmanın İlk Gününde Dereceler Açıklandı

Göktepe'de düzenlenen XC Open 2024 Türkiye Mesafe Eğitim Yarışması'nın ilk gününde, sporcular arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmanın sonuçları ise şu şekilde sıralandı: Mustafa Ulutaş birinci, Faruk Kayateke ikinci ve Mustafa Uğurlu üçüncü oldu. Etkinlik, sporcuların ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Böcek ilacıyla Ahmet Enes'in ölümüne sebep olan kiracı ve satıcıya 15 yıla kadar hapis talebi
Konya Merkez İmam Hatip Lisesi'nin Yeni Binasının Temeli Atıldı
Ereğli'de Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi Açıldı
Konya'nın Kapsül'ü TEKNOFEST Adana'ya damga vurdu
Beyşehir'de Ürün Kalitesi Kontrol Altında