Yanan ev bomba gibi patladı: O anlar kamerada

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir evde çıkan yangın sırasında meydana gelen tüp patlaması, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bulunan müstakil bir evde, 6 gün önce henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Ahmet K. isimli 60 yaşlarındaki felçli adamın yaşadığı evde çıkan yangın, komşuların dikkati sayesinde daha büyük bir felakete dönüşmeden atlatıldı. Komşular, Ahmet K.'yi hızlıca evden çıkararak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiyenin Müdahalesi Sırasında Patlama

Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri evde bulunan tüpün patlamasıyla büyük bir şok yaşadı. Patlama anı, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Neyse ki olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının ardından evde maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Yangın ve patlamaya ilişkin incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı
Biri ayakta uyudu, diğeri cebinden telefonunu çaldı: O anlar kamerada
Evde rahatsızlanan genç kız hayatını kaybetti
Şebnem Korur Fincancı, Milli Savunma Bakanlığı'na 50 Bin Lira Tazminat Ödeyecek
Ocaktaki tencere aspiratörü tutuşturdu