Yanan yağa su döktüler, mutfağı yaktılar

Antalya bir apartmanda, unutulan yağ tavası yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü, mutfakta hasar meydana geldi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yangının, patates kızartmak için ocağa konulan tavadaki yağın unutulmasıyla başladığı bildirildi. Evde bulunan iki genç, yağı ocağa koyduktan sonra uykuya daldı. Duman ve kokuyla uyanan gençler, yağa su dökünce yangın mutfağa yayıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve polis ekipleri yangına müdahale ederek alevlerin diğer odalara ve dairelere sıçramasını engelledi. Yangında mutfak kısmında hasar meydana gelirken, ocak ve davlumbaz kullanılamaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

DİJİTAL TUZAK BOZULDU
DAĞCILAR İÇİN KONYA'DAN HELİKOPTER KALKTI
TUZLA’DA TERSANEDE İSKELE ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ YARALANDI
TRAFİKTE ÖLÜMÜNE DAYAK
Bursa'da genç Furkan'ın acı ölümü