'Yanıbaşımda Karatay' Uygulaması En İyi 3 Proje Arasında

Karatay Belediyesi'nin tamamen kendi personeli tarafından tasarlanan ve kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken "Yanıbaşımda Karatay" akıllı mobil uygulaması, "2. Türkiye Bilişim Ödülleri"nde en iyi 3 proje arasına girdi.

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen "2. Türkiye Bilişim Ödülleri", dijital dönüşüme katkı sağlayan projeleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl da sahiplerini buldu. Karatay Belediyesi, dijital belediyecilik hizmetleri alanındaki en önemli projelerinden biri olan "Yanıbaşımda Karatay" mobil uygulaması ile bu prestijli organizasyonda ödüle layık görüldü. Ankara’da düzenlenen ve "Türkiye'nin Bilişim ile Dönüşümü" temasıyla gerçekleştirilen törende, "Yanıbaşımda Karatay" uygulaması, en iyi 3 proje arasında yer aldı. Belediyecilik alanında büyük bir başarıya imza atan Karatay Belediyesi, "Belediyecilik Özel Başarı Ödülü"nü kazandı.

Vatandaşlara Kolaylık Sağlayan "Yanıbaşımda Karatay"

2023 yılında yayına giren ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan "Yanıbaşımda Karatay", belediye hizmetlerine hızlı ve kolay erişim sağlıyor. Uygulamanın "Online İşlemler" bölümünden vergi borcu ödemeleri ve imar durumu sorgulamaları yapılabiliyor. Ayrıca, "Projem Var" sekmesi aracılığıyla Karatay halkı, projelerini belediyeye iletebiliyor. Belediye tarafından hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin detaylarına da uygulama üzerinden ulaşmak mümkün. Karatay'ın tarihî ve turistik zenginlikleri ile ilgili bilgiler de uygulamanın önemli özellikleri arasında yer alıyor.

"Karatay Belediyesi vatandaşa her zaman çok yakın"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Yanıbaşımda Karatay" uygulamasının, vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini hızlandırdığını ve kolaylaştırdığını vurguladı. Başkan Kılca, "Uygulama sayesinde vatandaşlarımız belediyemize 7/24 erişim sağlayabiliyor. Zaman ve mekan bağımlılığı olmadan hemşehrilerimiz her türlü işlemi yapabiliyor, öneri ve şikayetlerini iletebiliyor. Belediyemiz de bu sayede vatandaşımıza çok daha yakın. Bilişim alanında yürüttüğümüz çalışmaların ödüllerle taçlandırılması da bizler için büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.

Karatay Belediyesi'nin Dijital Dönüşümdeki Başarısı

Karatay Belediyesi'nin dijital dönüşüm alanındaki başarısını gösteren "Yanıbaşımda Karatay" uygulaması, kullanıcı dostu arayüzü ve interaktif tasarımı ile dikkat çekiyor. Karatay Belediyesi, dijital belediyecilik hizmetlerine olan yatırımlarıyla vatandaşlarına daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor. Uygulama, her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşarak, vatandaşların belediye ile olan etkileşimlerini artırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Beyşehir'de Orman Yangını: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
Selçuklu Taş Ocakları Civarında Sıkışmalı Trafik Kazası
Konya Sanayisi Geleceğe Hazır mı?
Ahmet Ercan Konya'nın Dibindeki Dev Tehlikeye Dikkat Çekti
Esence Mahallesi, Kabak Çekirdeği Üretim Merkezi Haline Geldi