Yeni evlenen çiftlere sarraftan önemli tavsiye

Hatay'da sarraflık yapan Ahmet Güney, altın fiyatlarının 3 bin TL'yi aşmasıyla yeni evlenen çiftlere, düğün takılarını hemen bozdurmamaları ve altına yatırım yapmalarını önerdi.

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşırken, birçok çift mutlu bir şekilde düğünlerini gerçekleştiriyor. Ancak düğün sonrası çiftler arasında altınla ilgili yaşanan pişmanlıklar sıkça gündeme geliyor. Hatay'da sarraflık yapan Güneyler Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney, yeni evlenen çiftlere önemli önerilerde bulundu. Güney, günümüzde altına yapılan yatırımın en karlı seçeneklerden biri olduğunu vurguladı.

Altın Fiyatları Sürekli Artıyor

Ahmet Güney, altın fiyatlarının her geçen gün yükseldiğini belirterek, "Düğün mevsimindeyiz, çiftler düğün takılarını aldıklarında heyecanla kuyumcuya götürüyor ve nakit ihtiyacını karşılıyorlar. Ancak bu takıları hemen bozdurmaları gerekmediğini düşünüyoruz. İmkanlarını zorlayarak, gelecekte daha büyük ihtiyaçları için altınlarını saklamaları daha avantajlı olabilir" dedi.

Uzun Vadeli Yatırımın Önemi

Güney, "Bugün 100 gram altın bozdurup bir araç alabilirsiniz ama gelecekte bu arabayı satıp tekrar 100 gram almak imkânsız hale gelebilir. Bu nedenle çiftlere, araç değişimlerinde daha dikkatli olmalarını öneriyoruz," diye ekledi. Altının gram fiyatının 3 bin TL'ye ulaştığını hatırlatan Güney, "Altın, diğer madenlere ve materyallere göre daha avantajlı bir yatırım aracıdır. Genç çiftlerin ihtiyaç duydukları anda altınlarını bozdurmaları, piyasa koşullarına göre dikkatli bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini vurguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Güney, yeni evlenen çiftlerin altın yatırımlarını her zaman karlı bir seçenek olarak değerlendirmelerini önererek, dikkatli ve bilinçli yatırımlar yapmalarının önemine işaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Konya'da Araç Fiyatları Geriliyor: Galericilerden Önemli Açıklamalar
Ticaret Bakanlığı'ndan CHP'li Volkan Demir'e Sert Yanıt: Amaçları Filistin'e Yardımları Engellemek
MAXUS eDeliver 5 Türkiye’de Yüksek Fiyatıyla Satışta: Sıfır Faiz ile 300.000 TL Kredi Fırsatı
Kredi Risk Ağırlığı Düştü Kredi Faizleri de Düşecek mi?
iPhone 16 Serisi Türkiye’de Satışta: Fiyatına Rağmen Yoğun İlgi