Yeni Oyun, Konyalıların Beğenisini Kazandı

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Mehmet Ergen’in çevirdiği "Yoldan Çıkan Oyun" adlı komedi tiyatro oyununu Konyalı tiyatroseverlerle buluşturdu. Oyun, amatör bir tiyatro topluluğunun sahnede yaşadığı aksilikleri komik bir dille anlatıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahnelediği nitelikli oyunlarla Konyalıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. En son olarak, Henry Lewis, Jonathan Sayer ve Henry Shields tarafından yazılan "Yoldan Çıkan Oyun" adlı eserin prömiyerini gerçekleştirdi. Mehmet Ergen’in Türkçeye çevirdiği oyun, amatör bir tiyatro topluluğunun başından geçen komik aksilikleri seyirciye sunuyor.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde Yoğun İlgi

Selçuklu Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyuna Konyalı tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Oyun, malikânede işlenen bir cinayeti araştıran bir müfettişin, katili bulma çabasıyla birlikte, amatör tiyatrocuların yaşadığı talihsizlikleri konu alıyor. Tüm bu süreçte ekibin finale ulaşma çabaları, güldürücü bir temayla izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

İki Perdeden Oluşan Eğlenceli Bir Gösterim

Yönetmenliğini Mustafa Uzman'ın üstlendiği "Yoldan Çıkan Oyun", iki perdeden oluşuyor ve yaklaşık 100 dakika sürüyor. Tiyatro oyunu, 12 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da ve 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeniden sahnelenecek. Tiyatroseverler, bu keyifli gösterimi kaçırmamak için biletlerini temin etmeyi unutmasın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Tüm afetlere direnen Eğri Minare 800 yıldır ayakta
Göksel Kortay'a 60. Sanat Yılı Plaketi Altın Portakal'da Verildi
Türkiye'nin Rio Karnavalı başlıyor
Selim Evgi'nin "Savrulan Zaman" Filmi Antalya Altın Portakal’da Dünya Prömiyerini Yaptı
'Takıntılar' Filmi Seyirciyle Buluştu