Yıldız Holding, Çalışanlarına Yapay Zeka Akademisi

Yıldız Holding, çalışanlarının yapay zeka alanındaki yetkinliklerini artırmak için Yapay Zeka Akademisi'ni hayata geçirerek eğitim ve gelişim programlarına bir yenisini ekledi.

Yıldız Holding, "insana yatırım" felsefesi doğrultusunda çalışanlarının yeni beceriler kazanmalarını sağlamak amacıyla Yapay Zeka Akademisi'ni kurdu. Bu akademi, yapay zeka teknolojilerinin günlük yaşamda nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceği ve gelecekteki potansiyeli üzerine odaklanıyor. Çalışanlar, akademiye başvurarak yapay zekanın temellerini öğrenebilecek, gelişmiş uygulamalar hakkında bilgi sahibi olabilecek ve sektördeki uygulamalarla kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekler.

Eğitimler, Yıldız Tech ekibi tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan "Yerinde Ar-Ge Merkezi" statüsü almış olan Çamlıca kampüsünde gerçekleştirilecek. 4 Ekim'de başlayan Yapay Zeka Akademisi, daha önce hayata geçirilen Analitik Akademi'nin devamı niteliğini taşıyor.

Dijital Dönüşümde İnsan Kaynağına Yatırım

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Mehmet Tütüncü, yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasında giderek daha fazla önem kazandığını belirterek, çalışanların yetkinliklerine yatırım yapmanın önemini vurguladı. Tütüncü, "İnsana yatırım" yaklaşımıyla şimdiye kadar birçok eğitim programı düzenlediklerini ve Yapay Zeka Akademisi'nin de bu süreçte önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti: "Sürdürülebilir başarının en önemli unsuru çalışanlarımızdır. Alanında uzman, yetkin ekiplerle hedeflerimize ulaşabiliriz. Yapay Zeka Akademisi ile çalışanlarımızın yapay zeka teknolojilerine uyumunu artırmayı hedefliyoruz. Bu program, hem çalışanlarımızın yetkinliklerini geliştirecek hem de iş süreçlerinin iyileştirilmesine katkı sağlayacaktır. Dijitalleşen iş dünyasında holding çalışanlarını geleceğe hazırlamak için bu eğitimler önemli bir rol oynayacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ticaret Ataşeleri Konyalı İhracatçılarla Buluştu
Çukurova'da Aşırı Sıcaklar Tarım Ürünlerinde Verim Kaybına Yol Açtı
1 kilo zeytinin üretim maliyeti hesaplandı
Bakan Şimşek'ten Sporculara Vergi Uyarısı
Kira Artış Oranı Mayıs'ta Zirve Yaptı, Haziranda Gerileme Başladı