Seydişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga hastanede bitti

Seydişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga hastanede bitti

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi karın bölgesinden bıçakla yaralandı. Olay, gece saatlerinde Seydişehir - Antalya kara yolunun 1. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, iki grup, iki ayrı araçla geldikleri yol üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte, K.O. (kimliği belirsiz) yanında bulunan bıçakla A.N. (27) isimli kişiyi karın bölgesinden bıçakladı. Yaralı A.N. ve arkadaşları, yakındaki bir lokantaya sığındı.

Olay Sonrası Gelişmeler

K.O. ve arkadaşları ise geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Lokanta sahibinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı A.N., ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Şüpheli Yakalandı

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli K.O. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Seydişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga hastanede bitti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.