SGK Konya'da liste yayınladı! Borçlarınızı ödeyin

SGK Konya'da liste yayınladı! Borçlarınızı ödeyin

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı), Konya'da liste yayınlayarak bazı mükelleflerin borçlarını ödemesini istedi. Listede 111 mükellefin ismi bulunuyor.

SGK, Konya'da liste yayınlayıp borçlarını ödemesini istedi. 111 kişinin bulunuduğu listede borçların türü ve icra takip dosyaları gibi bölümler yer alıyor. Meram, Selçuklu, Karatay, Kulu, Cihanbeyli, Güneysınır ilçelerindeki mükelleflerin yer aldığı listede en yüksek borcun 511 bin 799 lirayla Kulu'da bir mükellefe ait olduğu görüldü.

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Mevlana Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü'nün ilanında ayrıca borçluların adreslerinde bulunamaması nedeniyle tebliğin yapılamadığı bilgisine de yer verildi.

Borçlulardan ayrıca 1 ay içinde Sosyal Güvenlik Kurumu Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne bizzat veya vekil aracılığıyla müracaat etmeleri veyahut taahhütlü mektup veya telgrafla açık adreslerini bildirmeleri istendi.

Bu durumda mükelleflere yapacakları müracaat tarihinde uzlaşma, diğer durumlarda ise yayınlanan ilanın tebligat sayılacağı bildirildi.

Yayınlanan listede isimler şu şekilde:

sgk-konya-borclu-listesi-1.jpgsgk-konya-borclu-listesi-2.jpgsgk-konya-borclu-listesi-3.jpgsgk-konya-borclu-listesi-4.jpg

sgk-konya-borclu-listesi-5.jpgsgk-konya-borclu-listesi-6.jpgsgk-konya-borclu-listesi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum