Sivil polisim diyerek yaşlı kadını soymaya kalkan hırsız suçüstü yakalandı

Sivil polisim diyerek yaşlı kadını soymaya kalkan hırsız suçüstü yakalandı

Ankara Polatlı'da, sivil polis olduğunu iddia ederek yaşlı bir kadını dolandırmaya çalışan hırsız, çevredeki bir esnafın dikkati sayesinde suçüstü yakalandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Selçuk Caddesi'nde meydana gelen olayda, kendisini sivil polis olarak tanıtan bir hırsız, yaşlı bir kadını dolandırmaya çalıştı.

Yaşlı Kadını Evden Çıkarttı

İddialara göre, hırsız yaşlı kadını takip ederek, "Aşağıda sivil polis ekibi seni bekliyor" diyerek evden çıkardı. Kadın, binanın önüne çıkıp gerçek polisleri ararken, çevredeki bir esnaf durumu fark etti.

Esnafın Dikkati Hırsızı Yakalattı

Esnaf, şüphelenerek kadının evine girdi ve hırsızı suçüstü yakaladı. Hırsız etkisiz hale getirildikten sonra olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın ayrıntıları ve zanlının kimliği hakkında araştırmalar sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.