Şoka giren sürücü önce yüzünü sordu

Şoka giren sürücü önce yüzünü sordu

Kaza sonucu sıkışan yaralı, sağlık görevlilerine "Yüzüm çok mu kötü?" diye sorarak üzüntüsünü dile getirdi.

Aksaray Nevşehir karayolunun 2. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, Y.I. yönetimindeki bir hafif ticari araç, F.Ç. idaresindeki bir kamyonun kasasına arkadan çarptı. Kazada hafif ticari aracın önü hurdaya dönerken, araç içinde bulunan C.Y.A. sıkıştı. Yaralı sürücü, çevredekilerin yardımıyla kurtarılmaya çalışılırken büyük acılar yaşadı.

Şoka giren sürücü önce yüzünü sordu

Olay yerine polis, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet içinde sıkışan yaralıya ilk müdahaleyi yaparken, yaralı zaman zaman feryat ederek yardım istedi. Ancak ilginç bir şekilde, acısını bir kenara bırakıp sağlık görevlilerine "Yüzüm çok mu kötü?" diye sorması dikkat çekti.

Şoka giren sürücü önce yüzünü sordu

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışması sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılan yaralı, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Şoka giren sürücü önce yüzünü sordu

Kazayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı. Kamyon sürücüsü ve kamyonet sürücüsü ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler