SON DAKİKA! Kadınlar Pazarı'nda yangın

SON DAKİKA! Kadınlar Pazarı'nda yangın

SON DAKİKA: Konya'nın Karatay ilçesindeki meşhur Kadınlar Pazarı'nda yangın çıktığı bildirildi. Ekipler, çatı katında başlayan yangına müdahale ediyor. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Akşam saatlerinde Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan Kadınlar Pazarı'nda yangın alarmı verildi. Yangın, pazarın çatı katında başladığı bilgisi alındı. Olay yerine hemen itfaiye ve acil durum ekipleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için ekipler yoğun bir çaba sarf ediyor.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, yangın söndürüldükten sonra detaylı bir inceleme yapılacağı ifade edildi. Yangının çevredeki dükkanlara sıçramaması için ekipler, gerekli önlemleri alarak müdahale etmeye devam ediyor.

Konuya ilişkin güncel gelişmeler takip ediliyor ve yangınla ilgili daha fazla bilgi elde edilmesi durumunda kamuoyuna açıklama yapılacağı belirtildi.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.