Son tatili sonu oldu

Son tatili sonu oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, sahilde 19 yaşındaki Ulaş Baran'ın cesedi bulundu. Gencin, iki gün önce işten ayrıldığı ve memleketine dönmeden önce tatil yaptığı öğrenildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çenger Mahallesi’nde, sahilde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Jandarma Karakolu ve Manavgat Sahil Güvenlik Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekipleri harekete geçti. İlk olarak sahildeki bir tesisin güvenlik görevlisi tarafından iskelenin ucunda fark edilen cesedin, dalgalarla sahile sürüklendiği ve buradan dışarı çıkarıldığı bildirildi.

Ekipler Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Olayı gören kişilerin ifadelerini alan Manavgat Sahil Güvenlik Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekipleri, sağlık ekipleri ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Tim Komutanlığı’nı olay yerine çağırdı. Yapılan incelemelerin ardından talihsiz gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gencin Kimliği Belirlendi

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, cesedin 19 yaşındaki Ulaş Baran'a ait olduğu belirlendi. Baran'ın, 15 Ağustos'ta çalıştığı otelden ayrıldığı ve memleketine dönmeden önce tatil yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.