Süper Lig Siftahsızları Konuşuyor

Süper Lig Siftahsızları Konuşuyor

Süper Lig'in 5. haftası 1 maç dışında tamamlanırken Fenerbahçe maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde 5 takım henüz galibiyet alamadı. Ligin yeni takımları flaş sonuçlara imza atıyor.

Dünyanın en renkli ligleri arasında gösterilen Süper Lig'de 5. hafta yine kıran kırana geçti. Galatasaray'ın 5 golle Rizespor'a şov yaptığı maçın yanı sıra Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi de haftanın en çok konuşulacak maçlarından biri olarak tescillendi.

TEK KAYIPSIZ GALATASARAY

Süper Lig'de çıktığı 4 maçtan da galibiyet alan Galatasaray, maç eksiğine rağmen lider Fenerbahçe'ye 1 puan uzakta. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, Rizespor'a karşı 5-0'la büyük sükse yaptı.

trabzonspor.jpg

BEŞİKTAŞ TÖKEZLEDİ

Süper Kupa maçında Galatasaray'a 5 atan Beşiktaş, ligdeki ilk 3 maçından galibiyet çıkararak 9 puan toplamıştı. Siyah-Beyazlılar Trabzon deplasmanında 1 puana razı olarak ilk kaybını yaşadı.

BAŞAK HATA YAPMADI

Ligin sıkı takımlarından Başakşehir de mağlubiyet almayan takımlardan bir tanesi. 4 maçta 10 puan toplayan İstanbul temsilcisi haftayı Bodrum galibiyetiyle tamamladı.

alanyaspor.jpg

ADANA'YA BİR HALLER OLDU

Son 2 sezonda rakiplerinin korkulu rüyası olan, bir kez Avrupa'dan dönen Adana Demirspor, bu sezon hayal kırıklığı yarattı. Mavi-lacivertli ekip Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde tek beraberlikle ligin son sırasında.

ŞENOL GÜNEŞ DE YAPAMADI

Abdullah Avcı'yı gönderen Trabzonspor, Şenol Güneş'le ilk maçını Beşiktaş'a karşı oynadı. Önce 10 kişi kalan ve öne geçen bordo mavililer güçlü Beşiktaş'tan 1 puan koparmasını bildi ve önümüzdeki haftalara göz kırptı.

super-lig-puan-durumu.jpg

SİFTAHSIZLAR

Ligde henüz galibiyet alamayan takımlar ise şu şekilde: Adana Demirspor, Kayserispor, Hatayspor, Alanyaspor, Trabzonspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.