Sürücü Kursu Aracı ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Sürücü Kursu Aracı ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Karaman'da Atatürk Mahallesi Otogar kavşağında meydana gelen kazada, sürücü kursu aracı ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Karaman'da 14.50 sıralarında Atatürk Mahallesi Otogar kavşağında üzücü bir kaza meydana geldi. Y.Y. yönetimindeki 34 GHL 646 plakalı Fiat marka otomobil, E.A. idaresindeki sürücü kursuna ait 70 AAT 872 plakalı Dacia marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Fiat marka otomobilin sürücüsü Y.Y. ve sürücü kursu aracında bulunan bir yolcu yaralandı.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, onları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Tahkikat Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Kazanın meydana geliş şekli ve nedenleri araştırılıyor.

Sürücü Kursu Aracı ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler