Survivor'da Erkeklere Şap İddiası

Survivor'da Erkeklere Şap İddiası

Nagihan Karadere, Survivor'daki şok iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü! Erkek yarışmacılara şap verildiği iddiasına dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Hakan Hatipoğlu ile Turabi arasındaki gerginliğe dair de dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor, sona ermesine rağmen tartışmalar ve söylentiler bitmek bilmiyor. Survivor'da her sezon olay yaratan Nagihan Karadere, adada erkek yarışmacılara şap verildiği iddialarına yanıt verdi. Pınar Kerimoğlu'nun konuğu olan Karadere, iddiaları yalanladı ve "Yarışmada şap vermeleri için yemek vermeleri gerek. Erkeğe erkek gibi bakamıyorsun. Bardağa bakmakla erkeğe bakmak aynı oluyor" dedi.

Hakan Hatipoğlu ve Turabi Arasındaki Tartışma

Mynet'in aktardığı habere göre, Nagihan Karadere, Hakan Hatipoğlu ve Turabi arasındaki tartışmalara da değindi. Karadere, "Turabi ile iyi bir arkadaştım takım arkadaşımdı, Turabi'ye çok fazla laf sokuyorlardı. Tamam Turabi de rahat durmuyor olabilirdi yani herkese böyle bal kabağı yapıp ateş etmiş herkes de ona intikam almak istiyor olabilir" dedi.

Mobbing İddiaları

Nagihan Karadere, adada erkek yarışmacılar tarafından Turabi'ye karşı bir mobbing yapıldığını belirtti. "Ben Turabi'ye karşı ekstra bir herkesin özellikle erkeklerin bir mobbing yaptığını fark ettim bir olay olmuştu; Hakan'la Turabi arasında Hakan'ın da ağzından kötü bir söz çıktı. Bunu da ben duydum ama o an gidip söylemedim. Bu arada da herkes orada kötü söz kaçırabilir ağzından. Ortalık yatıştı Turabi'ye söyledim, gaza gelip kendini yakma dedim. Sonra birisine daha anlattım o da hemen gitmiş söylemiş Turabi beni çekip Hakan bana bunu mu söyledi dedi. Ertesi gün birbirlerine girdiler Hakan da bana düşman oldu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.