Takım iyi futbolcular kötü

Takım iyi futbolcular kötü

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Tümosan Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş’ın golleri İmmobile’nin penaltısı ve Rafa Silva’nın ayağından gelirken, Konyaspor sahadan puansız ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Tümosan Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı.

Siyah-beyazlılar, 29. dakikada İmmobile’nin penaltı golüyle öne geçti. Maçın ikinci golü ise 45+2. dakikada Rafa Silva’dan geldi. İlk yarının sonunda gelen bu ikinci gol, maçın sonucunu da belirledi.

Konyaspor, maç boyunca etkili bir oyun sergilese de gol bulmayı başaramadı. Top kayıpları ve bireysel hatalar takıma mağlubiyeti getirdi.

a1-001.jpg

Beşiktaş ile Konyaspor Rekabeti

Beşiktaş ve Konyaspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 46 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 26’sını Beşiktaş kazanırken, Konyaspor 6 galibiyet alabildi. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 47. mücadelenin kazananı da Beşiktaş oldu. 20 puana ulaşan Beşiktaş ligin 2. sırasında bulunuyor.

a2-001.jpg

Konyaspor Gaziantep Deplasmanına Hazırlanıyor

11 puanla 10. sırada yer alan temsilcimiz Konyaspor, ligin 10. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.