Tarlasını sulayan komşusunu domuz sanıp öldürdü

Tarlasını sulayan komşusunu domuz sanıp öldürdü

Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, tarlasındaki domuzları avlamaya çalışan bir vatandaş, yanlışlıkla komşusunu vurarak ölümüne neden oldu.

Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesine bağlı Kozluca köyünde meydana gelen talihsiz olayda, H.K. isimli şahıs, tarlasına dadanan domuzları vurmak amacıyla nöbet tutmaya başladı. H.K. elinde av tüfeğiyle domuzları beklerken, komşusu Fikri Gündoğdu'nun soğan tarlasını sulamak üzere geldiğini gördü.

Yanlış Anlama ve Sonuçları

H.K., Gündoğdu'yu domuz zannederek elindeki av tüfeğiyle ateş açtı. Yüksek sesle tüfeğin ateşlenmesi üzerine Gündoğdu ağır şekilde yaralandı. H.K. durumu fark ettikten sonra hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Gündoğdu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Soruşturma ve Gözaltı

Olayın ardından H.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Gündoğdu'nun cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Savcılık, olayla ilgili olarak bir soruşturma başlattı ve detaylar araştırılmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.