Tatil Yolunda Kaza: 3 Kişi Yaralandı

Tatil Yolunda Kaza: 3 Kişi Yaralandı

Aksaray'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün refüje düşmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Aksaray - Konya Karayolu'nun 15. kilometresinde Kutlu köyü yakınlarında bir kaza meydana geldi. Muğla'dan Kayseri'ye Kurban Bayramı tatili için yola çıkan B.U. yönetimindeki 38 YC 013 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje düştü.

Otomobil Hurdaya Döndü

Süratle refüj bariyerlerine çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada sürücü B.U. ile araçta yolcu olarak bulunan D.Ü. (58) ve E.Ü. (23) yaralandı. Olayı gören diğer sürücüler hemen polis, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Tatil Yolunda Kaza: 3 Kişi Yaralandı

Sağlık Ekipleri İlk Müdahaleyi Yaptı

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Polis ve jandarma ekipleri ise yolda güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili inceleme başlattı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Tahkikat Başlatıldı

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. Kazanın meydana geldiği noktada sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulanırken, bayram tatili nedeniyle artan trafik yoğunluğuna dikkat çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.