Tatilcilerden geriye çöpleri kaldı

Tatilcilerden geriye çöpleri kaldı

Hatay'ın Arsuz ilçesi ve çevresinde Kurban Bayramı tatili sırasında artan çöpler, belediye ekipleri tarafından titizlikle toplanıyor.

Kurban Bayramı tatilini deniz kenarında geçirmek isteyen vatandaşlar, Hatay'ın sahil bölgelerine yoğun ilgi gösterdi. Ancak tatilin sona ermesiyle birlikte bölgede çevre kirliliği problemi de gün yüzüne çıktı. Arsuz ilçesinin sahilinde özellikle yoğunlaşan çöpler, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle toplanıyor.

Tatilcilerden geriye çöpleri kaldı

Tatilcilerden biri olan Yusuf Demir, sahilin temizlenmesi gerekliliğine dikkat çekerek, "İnsanların doğaya karşı daha duyarlı olması gerekiyor. Belediyenin çöp toplama çalışmaları önemli ama herkesin bilinçli olması lazım" dedi. Sahilde yapılan temizlik çalışmaları kapsamında onlarca torba çöp toplandığı belirtildi.

Tatilcilerden geriye çöpleri kaldı

Hatay'ın turistik bölgelerinde devam eden temizlik çalışmaları, bölge halkının ve ziyaretçilerin daha temiz bir çevrede vakit geçirmelerine olanak tanımayı amaçlıyor. Belediye ekipleri, doğal güzellikleri korumak ve çevre kirliliğini minimize etmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler